Prima pagină // Contact

Contact

Director general: D. Păcuraru
Redactor şef: Adriana Zaharia
Redactori prezentatori ştiri :
Robert Hart, Mirela Filimon
Realizatori:
Ioan Anițaș, Mihaela Ghiță,
Stela Cădar, Ionuț Blăjean,
Mihai Sălceanu
Responsabil tehnic:
Dan Secan
Regizor emisie: 
Ionuţ Sabău, Iuliu Ignat
Montaj:
Vlad Pop
Operatori:
Alfredo Alcazar

Redacţia: Informaţia TV este deţinut de SC SOLPRESS SRL, cu sediul pe strada Mircea cel Bătrân nr. 15, Satu Mare, cod 440012
Telefoane redacţie (secretariat): 0261-767300, tel/fax 0261-767301
0261/767304 – Informaţia TV

34 Răspunsuri to " Contact "

 1. Ion spune:

  Căldură, Apă Caldă, Electricitate, Gaz și HHO, Simplu-Eficient-Ecologic-Ieftin

  Bună dimineața,

  Un e-mail să vă trimit mai pe lard câteva idei.

  Cu Respect,
  Ion Oglindă
  voluntar, 0722582728

  Corectarea Respiraţiei şi Posturii

  Reaşezarea Şoldurilor și Coloanei Vertebrale

  Gânduri, Fapte și Cuvinte (traume și boli)

  Credinţă şi Stiinţă – Ştiinţa de a Crede

  Reașezarea Vertebrelor și Coxalelor fără atingere

  Alinare (terapie) prin Rugăciune

  Fiabilizarea și Hidrogenul la Automobile (motoare)

  Electricitate și Mobilitate prin Motorul Electromagnetic

  Reducerea Poluării Auto, Casnice și Industriale

  Surse Ieftine și Eco de Căldură şi Electricitate

 2. antonio spune:

  domnule primar,nu stiu daca dv cunosteti str MARASTI DIN SATU MARE ,dar au stricat cei care au facut canalizarea tot drumul care era macar pietruit,si lau lasat asa incat nu se poate aproape de loc circula pe el 2m de la canal noi locatarii am facut pe banii nostrii ,acum arata dezastruos si avem mult de suferit nu sa pus nici macar piatra sparta peste va solicitam sa luati de urgenta masuri de reparatie a drumului astfel sa evitam sesizarile si reclamatiile crd ca dv ati dat avizul ptr apaserv sa faca canalizarea ,aceasta a dat lucrarea unei firme din zalau ,iar aceasta a dat mai departe alteia din satu mare va multumim cu respect0774623778

 3. Vasile Avram spune:

  Odata cu finalizarea partiala a lucrarilor de pe podul Decebal, incepand de vineri s-a inchis total urcarea pe pod de pe strada Zimbrului.
  Acum cateva luni s-a amenajat (pregatit) urcarea pe pod prin amplasarea de borduri laterale si coborarea trotuarului urmand sa se toarne asfaltul dar brusc saptamana trecuta au fost amplasate alte borduri mai inalte pe trotuar si s-a ridicat nivelul acestui astfel incat nu se mai poate urca pe pod si toti locuitorii din zona fostului cinematograf Luceafarul care vor sa treaca podul trebuie sa ocoleasca pe strada Basarabiei si sa ajunga in intersectia de la Burdea aglomerand sensul giratoriu.
  Angajatii primarie in loc sa identifice solutii pentru fluidizarea traficului nu au cunostintele necesare si gasesc solutii numai pentru ingreunarea traficului. In alte orase nu stiu cum sa gaseasca solutii pentru fluidizarea traficului si noi inchidem o strada care era foarte eficienta si care este deschisa de cand este podul Decebal.
  Acum singura iesire din acest cartier este pe strada Basarabiei printre cele doua biserici. In aceasta zona sunt multi locuitori si chiar operatori economici cu multi angajati pentru care aceasta decizie nu este imbucuratoare deoarece ingreuneaza traficul si se maresc timpii de asteptare la iesirea din cartier. Sunt afectati chiar si cei care vin din zona Soarelui deoarece creste numarul de masini care ajung in b-dul. Octavian Goga si se fac cozi care ar putea fi eliminate prin redeschiderea accesului pe pod de pe strada Zimbrului.
  O sa vedem la primavara, cand se vor relua lucrarile pe podul Decebal, ce aglomeratie va fi in intersectia de la Burdea datorita deciziei pe care domnul primar a luat-o.
  Poate faceti dumneavoastra un reportaj pe aceasta tema sa aflam si noi punctul de vedere al domnului primar si poate, de ce nu, sa redeschida accesul pe pod.
  Avem incredere in postul dumneavoastra de televiziune ca va face acest reportaj si nu va trebui sa apelam la alte televiziuni locale sau nationale.

  Cu respect,
  Un grup de cetateni care locuiesc in aceasta zona.

  • Toader spune:

   Cred ca cei care au luat acesta hotarare nu au trecut niciodata pe acolo si nu cunosc care este traficul in zona. Pentru noi cei care locuim acolo este o mare problema deoarece in orele de varf este foarte aglomerat la intersectia dintre cele doua biserici cu Ocatvian Goga. Daca trebuie sa o iei spre Unio atunci astepti minute in sir si nu pot trece nici cei care merg spre sensul giratoriu de la BURDEA, asta si datorita faptului ca in intersectie este o mare denivelare a asfaltului pe care cei de la primarie nu se sinchisesc sa o frezeze. Poate interventia dumneavoastra va face ca cei care au luat aceasta hotatrare sa se razgandeasca si sa redeschida accesul pe pod.

 4. pusa spune:

  buna ziua! cand veti posta emisiunea spiridus ghidus din 12.05.2017?

 5. GROSU IOAN spune:

  BUNA ZIUA,

  In numele locuitorilor de pe bulevardul O.Goga (zona cu case) din Satu Mare va aducem la cunostinta situatia disperata in care ne aflam de cand Primaria Satu Mare a decis demararea lucrarilor de largire a bulevardului de la trei benzi de circulatie la patru benzi.Situatia critica in care ne aflam este redata mai jos in contestatia si petitia depuse la registratura institutiei .In cazul in care considerati ca demersul nostru este pertinent si corect va solicitam sprijin pentru a populariza in mass-media prin articole sau reportaje problemele cu care ne confruntam in speranta ca institutiile si factorii responsabili cu verificarea legalitatii masurilor stabilite se vor sesiza si vor face verificarile care se impun.
  Pentru relatii suplimentare asteptam sa ne contactati fie telefonic fie sa ne intalnim la fata locului.
  Va multumim, Grosu Ioan
  Tel.0756-134283

  PETITIE,
  CATRE ,
  PRIMARIA MUNICIPIULUI SATU MARE
  D-lui Primar KERESKENYI GABOR

  In numele locuitorilor care locuiesc in casele de pe bulevardul Octavian Goga din Satu Mare tragem un nou semnal de alarma si va sesizam ca prin largirea bulevardului O . Goga de la trei benzi de circulatie la patru benzi de circulatie se va produce o degradare majora a conditiilor noastre de locuit in zona.
  S-a muncit si s-au cheltuit sume mari de bani pentru construirea sau cumpararea caselor din aceasta zona. Aici dorim sa ne crestem copii si nepotii beneficiind de un mediu curat si nu vrem ca perdeaua de arbori si zona verde din fata caselor noastre sa fie inlocuite cu o cale rutiera amplasata la doar 1,5m -1,7 m de geamurile locuintelor noastre. Consideram ca au apus demult vremurile cand ambitiile unor persoane (in cazul de fata fostul primar si cateva persoane din cadrul S.A.D.P. Satu Mare) sunt mai presus decat convingerile si atitudinea corecta a conducatorilor administratiei publice municipale actuale fata de protejarea mediului si a asigurarii conditiilor optime de viata pentru locuitorii orasului , conducatori care in anul 2014 in calitate de consilieri locali ai U.D.M.R nu au sustinut acest proiect.
  In conditiile volumului actual al traficului din zona , langa geamurile si peretii caselor noastre vor stationa la semafor sau vor rula non stop autovehicule care ne vor pune pe noi in situatia de a suporta zgomote mai mari de 90 de decibeli ,de a inhala praf, gaze si noxe din gazele de esapament. Locuintele noastre vor fi supuse la vibratii si miscari care vor genera fisuri si crapaturi la pereti si acoperisuri,fiind pusa astfel in pericol structura de rezistenta a caselor din cauza trepidatiilor aproape permanente ale terenului.
  Degradarea conditiilor de locuit se va amplifica in urma realizarii lucrarilor dupa acest proiect conceput si gandit gresit si care ,din punctual nostru de vedere, contine solutii ilegale.Proiectul nu are la baza nici un studiu de fundamentare iar studiul de trafic comandat de primaria Satu Mare acum cativa ani pentru fluidizarea traficului in zona nu a propus si nici nu a recomandat aceasta varianta.
  In noua varianta propusa prin proiect degeaba avem curti si porti pentru acces auto deoarece ele nu mai pot fi folosite intrucat proiectantul nu a avut in vedere acest lucru si nu a gandit si nu a asigurat prin proiect razele de curbura care sa permita inscrierea si accesul autoturismelor in curti.
  Degradarea conditiilor de locuit din zona ne pune in situatia de a pierde posibilitatea valorificarii locuintelor prin vanzare la un pret corect deoarece ele nu vor mai fi la fel de atractive si in plus vor genera cheltuieli suplimentare pentru reparatii datorate accelerarii ritmului de degradare (crapaturi de la trepidatii, stropiri ale peretilor cu noroi) rezultate in urma aproprierii fundatiei drumului de fundatiile caselor. Latimea mica a trotuarului raportata la numarul de pietoni care circula in anumite intervale orare va favoriza lovirea si zgarierea peretilor de catre pietoni.
  Consideram ca in Romania anului 2017 nimeni nu isi poate permite si nu are dreptul sa ignore parerea cetatenilor ei si trebuie sa aibe constiinta impacata ca a ales si aprobat varianta care respecta toate prevederile legii si reprezinta cea mai buna varianta de fluidizare a traficului fara sa produca un impact negativ si nociv asupra vietii si sanatatii locuitorilor si a comportarii in exploatare a cladirilor.
  Suntem convinsi ca exista solutii mai ieftine si perfect realizabile si de aceea VA SOLICITAM SA OPRITI INCEPEREA LUCRARLOR SI SA DISPUNETI REPROIECTAREA SI GASIREA UNOR SOLUTII CARE SA NU AFECTEZE SI SA DEGRADEZE CONDITIILE DE VIATA IN ZONA .
  Ne rezervam dreptul de a aduce la cunostinta aceasta petitie reprezentantilor presei locale si centrale , televiziunilor locale si centrale care in masura in care vor considera corecta si onesta petitia noastra poate vor ancheta sau vor pune in dezbatere modul in care s-a aprobat aceasta lucrare cu care in anii anteriori actuala conducere a primariei ,in calitate de consilieri locali ai U.D.M.R., nu a fost de acord.
  Nu avem cunostinta daca au intervenit modificari in proiect care sa protejeze sanatatea oamenilor,sa protejeze casele si natura din zona ,modificari care sa fie in masura si sa determine schimbarea opiniei dumneavoastra. Speram ca nu alte interese au facut ca intre timp sa se schimbe datele si modul de abordare al problemei.
  Va multumim. Grosu Ioan
  10.05.2017 (in numele locuitorilor din anexa)
  Tel.0756-134283
  INREGISTRATA LA PRIMARIA SATU MARE CU NR.24063/10.05.2017
  CONTESTATIE
  Catre Primaria Municipiului Satu Mare
  In atentia d-lui primar Kereskényi Gábor
  Subsemnatul Grosu Ioan,domiciliat in Satu Mare , b-dul O. Goga , nr. 8 (casa), va aduc la cunostinta urmatoarele:
  In data de 5 mai 2017 toti locatarii care locuiesc in casele situate pe b-dul O.Goga intre semaforul de la Burdea si pasajul de trecere pe sub calea ferata au fost informati de un reprezentant al S.C. Florisal sa-si recupereze plantele existente in zona verde a spatiului de siguranta de pe bulevard deoarece in perioada urmatoare demareaza lucrarile de largire a bulevardului.
  In luna iunie 2014 au fost demarate lucrari in zona ,dar in urma sesizarilor locuitorilor si CU SPRIJINUL CONSILIERILOR LOCALI AI UDMR(ii evidentiez aici pe d-nii Butka Gergo si Maskulik Csaba) acestea au fost blocate in sedintele de consiliu municipal de la acea vreme pe motiv ca solutia propusa afecteaza cladirile si locuitorii din zona si nu va rezolva descongestionarea traficului rutier motiv pentru care nu s-a eliberat autorizatie de constructie pentru EXTINDERE SI LARGIRE DE LA TREI LA PATRU BENZI DE CIRCULATIE a B-dului O. GOGA. Pentru lucrarile incepute in intervalul iunie-august 2014 care au constat in demolarea si reamplasarea stalpilor pentru iluminat primaria a eliberat ulterior (lucrarile fiind deja terminate) autorizatia 410/17.09.2014.
  Nu avem informatii daca intre timp s-au gasit alte SOLUTII TEHNICE LEGALE (adica pastrarea zonelor de siguranta rutiera conform cu prevederile punctului 2.1.2 din STAS 10144/1-80) si AGREATE DE DATA ACEASTA DE CONSILIERII UDMR,solutii mai umane si morale fata de locuitorii din zona.Speram ca sustinatorii variantei initiale si proiectantii au gasit solutii noi care sa nu afecteze starea cladirilor datorita cresterii trepidatiilor prin apropierea caii de circulatie rutiera la un metru de peretii caselor,sa nu duca la cresterea zgomotului in case si sa protejeze de noxe (praf,gaze de esapament,particule de metale grele,zgomot,trepidatii) locatarii din zona.
  Speram ca NU au apelat doar la redenumirea proiectului inventand titluri cu denumiri de genul ,,REPARARE” sau ,,REABILITARE” a b-dului O. Goga care conform dictionarului limbii romane s-ar traduce ,,readucere in stare activa a unor portiuni de drum deteriorate datorita uzurii”, incercand sa ascunda ca de fapt se modifica dimensiunile initiale ale strazii prin construirea unei benzi suplimentare (de la trei la patru benzi de circulatie) si ca se vor efectua sapaturi si lucraril de rezistenta si consolidare a drumului incepand de la fundatie pentru a induce astfel in eroare autoritatile competente cu acordarea avizelor necesare.
  Precizam ca vechiul proiect nu poate avea la baza un studiu geotehnic al zonei deoarece in zona nu s-a efectuat nici un foraj geologic, nu exista marcaje si repere care sa identifice zonele de foraj si implicit daca exista cumva o expertiza tehnica aceasta nu poate fi corecta fara studiul geologic al terenului iar proiectantul nu a respectat dimensionarea profilului transversal al bulevardului(adica strada urbana de categoria a II-a cu patru benzi) conform cu prevederile punctului 2.1.2 din STAS 10144/1-80 in sensul ca in standard latimea minima prevazuta este de 19m iar intre casele aflate vis a vis este o distanta de doar 16m.
  Fata de motivele invocate mai sus contestam ca nelegala inceperea lucrarilor pe b-dul O.Goga si va rugam sa dati ordin de incetare a lucrarilor.
  In cazul in care raspunsul dumneavoastra nu va fi favorabil vom solicita instantei de judecata in contencios administrativ sa anuleze toate actele administrative eliberate de dumneavoastra cu privire la lucrarile care privesc b-dul O, Goga.
  Cu respect,
  09.05.2017 Grosu Ioan
  Tel. 0756134283

 6. Multumesc pentru emisiunile avand ca invitata,Elena Popa.

 7. teofil spune:

  buna seara,
  as dori un raspuns la urmatoarea intrebare : de ce emisiunea in limba maghiara nu este titrata ?
  sincer, as dori sa urmaresc aceste emisiuni dar nu inteleg limba maghiara.
  oare chiar este nevoie de discriminarea publicului care nu cunoaste limba maghiara sau este ceva de ascuns sau si mai grav,acestea sunt ordinele?
  cui stima T.Cretu

 8. pusa spune:

  buna ziua! pe cand se va adauga in arhiva emisiunea Spiridus Ghidus din 19.11.2016? Multumesc

 9. Bună ziua.
  V-am fi recunoscători dacă ne-ați putea da acces și la emisiunea de vineri 23.09.16 ”Audiența în direct”.
  Mulțumim!

 10. Felicitări pentru emisiunea ”Audienta în direct” de ieri 21.09.16
  Foarte bine închegată, profesionalism!
  Succes pe mai departe!!!

 11. Telespectator spune:

  Nu functioneaza streaming-ul online si nu se pot vedea programele live. Speram sa se rezolve ca sa va putem urmari

 12. Eva muresan spune:

  Intrebare ati mai facut emisiunea in memoria actritei gabriela dorgai?

 13. intrebatii pe domnii parlamentari daca au fost obligati sa candideze pentru parlamentul romaniei, nu ei sant aceia care ne-au rugat pe noi oamenii sa ii votam ca ei vreau parlamentari?????chiar asa de prosti sa fim noi oamenii?????

 14. bogdan spune:

  Va rugam faceti ceva pt a va receptiona si la madaras prin reteaua de fibra optica rcs-rds. Stiu ca postul dvs e preluat de rcs-rds dar el nu e prezent in grila digi rural. Mulțumesc

 15. Maria spune:

  Buna ziua,
  Stimati domni,ar trebui sa-i invitati pe cei de la Apaserv sa explice orasului din ce motive au dublat pretul la apa , cum justifica ei acest lucru, de ce avem cel mai mare pret la apa din toata zona.
  Multumesc, astept raspuns

  • Ioan spune:

   Ar trebuii!! La Cluj nici apa calda de la centrala blocului nu e atat de scumpa! Sa nu vorbim de clorul din apa asta… dar noh…nu apaserv e de vina….gigi coica e!!! din ce isi face el parcare la cabinet.

 16. muzeu spune:

  INVITAŢIE

  Artista plastică Cristina Sabău Trifu, membră a UAP Satu Mare, vă invită luni 22 septembrie 2014 ora 17, la Sinagoga Mare din Satu Mare, la vernisajul expoziţiei:

  LUMINĂ ŞI PENUMBRĂ – CALEA CRUCII

  Cristina Sabău Trifu este autoarea mai multor lucrări cu caracter religios executate în diferite lăcaşuri de cult, de această dată venind în faţa publicului sătmărean cu cele 14 stări din Calea Crucii, temă care a inspirat de-a lungul secolelor pe mulţi artişti. Lucrările sunt realizate pe o sticlă specială care, alături de harul artistei şi cromatica rafinată, le conferă o plasticitate deosebită. Artista este la prima expoziţie personală în faţa sătmărenilor. Expoziţia va putea fi vizitată în perioada 22 septembrie – 2 octombrie în intervalul orar 14 – 18.

 17. Marcan Livia spune:

  D/le Nechita, toată stima pentru d-voastră ,ziar, prestaţii tv ,consider că faceţi mult pt. cultură, nu vreau să vă reproşez nimic .Chiar vreau anonimat, deşi sunt sinceră.,, Afirmarea” funcţionează prin eforturile lui I. Bala de a aduna cenaclişti, dar calitatea acţiunii este discutabilă; vin numai când trebuie să citească, deci nu există o atmosferă care să impulsioneze creaţia.Serioşii îl evită fiindcă şedinţele sunt beţii în toată legea încurajate chiar de el. Sigur, a susţinut pagina de literatură din ziar, acesta e un merit .Nici pensionarii nu le a agrează,fiindcă grupul de comentatori este sub aburii alcoolului, le acceptă. Şi Ion este un mare consumator de alcool.Nu ştie corect istoria cenaclului, pt. cineva interesat poate dezinforma; cei valoroşi au venit de la cenaclul Echinox din Cluj, nu i-au format ei; am înţeles că acest cenaclu este o activitate a Culturii, deci se ţinut la suprafaţă cu toate deficienţele.Tinerii nu vin tot din cauza beţiilor din cursul şedinţelor.Dacă vrea, Ion Aniţaş v-o poate confirma.De ce nu aţi invitat creatori autentici, sunt atâţia oameni premiaţi în afară, dar sunt ignoraţi de găştile culturale şi politice din municipiu şi judeţ.Fiindcă nu sunt promovaţi nu-i ştiaţi.Trebuie să scrii, dar să fie şi ceva valoros, nu încercări puerile, tratate ca mari opere; aşa rămânem în diletatism mereu ,facem reviste literare cu scriitori din alte părţi care ne publică în zona lor, îi mai şi premiem,, deşi îi avem pe ai noştri.Cred că nu ştiaţi realitatea,de aceea v-am spus-o.Vă rog să nu vă supăraţi, v-am scris din stimă, altfel ignoram.Abia acum am văzut emisiunea.Cu stimă.

 18. Gheorghe Doros spune:

  Draga Domnule Vasile Nechita,

  Felicitari pentru articolul publicat Dumineca presentand viata Domnului Profesor Cavasi! Si eu sunt un for elev al dansului si sunt itru totul deaord cu opiniile elevilor presentate in articolul dumneavostra. Cei doi ani petrecuti in clasa Domnului Professor mi-a marcat viata si traiectoria carierei mele. Dupa 20 de ani orele de dirigentie si matematica imi sunt vii in memorie.

  Cu respect,
  Gheorghe

 19. Jenei Iliesu spune:

  Stimat domni a-si avea o intrebare la dumneavoastra de ce toti furnizori de gaz,curent,apa,etc trec perioada pe care emit factura numai Florisalul nu va rog puneti intrebarea conduceri acestei furnizor pentru o orientare mai corecta a servicilor si a platilor. Cu stima Jenei.

 20. OLIMPIA NEAGU spune:

  INVITAȚIE

  19 mai 2014

  LIGA APĂRĂRII DREPTURILOR OMULUI LADO FILIALA SATU MARE împreună cu Primăria comunei Turț județul Satu Mare are deosebita onoare de a vă invita la evenimentul de deschidere a ”Centrului de dialog multicultural pentru copii” din comuna Turț, județul Satu Mare, finanțat prin granturile SEE, 2009 – 2014, în cadrul programului Fondului ONG în România, componenta Justiție Socială Subcomponenta Dezvoltarea Comunităților rurale interetnice.
  Evenimentul va avea loc joi, 22 mai 2014, începând cu ora 12, în comuna Turț, P-ța Eroilor Bloc 37 sc.A parter.
  Sperăm în onoarea de a vă avea ca oaspeți!

  PREȘEDINTE LIGA APĂRĂRII DREPTURILOR OMULUI PRIMĂRIA COMUNEI TURȚ
  conf.univ.dr.OLIMPIA NEAGU PRIMAR IOAN CIUPAC

 21. Norbi spune:

  Buna ziua,

  Cum am putea primi o copie dupa emisiunea SPiridus ghidus de azi, 08.03.2014 deoarece emisiunea a fost fara sunet.

  Multumesc anticipat.

 22. Alexandru spune:

  Buna.
  Inafara de stiri nicio emisiune nu poate fi vizionata inregistrata pe site?
  Mersi.

  • Flaviu Bozga spune:

   Daca intrati pe site-ul http://www.informatiatv.ro, pe prima pagina exista o bara cu categoriile emisiunilor si de asemenea in partea dreapta sunt aceleasi categorii avand in paranteza numarul de emisiuni existente. Exemplu: Agenda publica (37), etc.

 23. KISS SIMONA spune:

  va rog sa postati si emisiunea Spiridus ghidus din data de 16.12.2013 si 17.12.2013 la Timp liber. Va multumesc

 24. Ar fi bine ca cei trei sa faca un front comun prin care sa ajute tara oasului avind in vedere ca toti provin din zona oasului

 25. webmaster spune:

  Ma oamnenilor… cumparati-va televizoare wide ca nu e compatibil iTV cu alea ale voastre cu lampi :))

 26. Buna.
  Cum se poate ca in comuna Apa imaginea sa fie la parametri normali,iar in municipiul Satu Mare nu?
  Multumesc.

 27. Buna,
  nu ati luat inca decodor nou?

 28. Buna ziua.
  Bine ca in sfarsit rcs&rds a introdus in grila si ITV.Problema e ca se vede lunguiata imaginea,nu puteti sa puneti o bara neagra sus si jos,ca sa se vada imaginea in parametrii normali?
  Multumesc si va rog sa-mi raspundeti.

  • Adrian Caraba spune:

   In cateva zile calitatea imaginii si a sunetului a postului ITV se vor modifica simtitor in bine. Este vorba doar de probleme cauzate de un decodor cam invechit pe care l-am primit de la RDS, dar va fi inlocuit in cel mai scurt timp pentru a oferi o calitate superioara telespectatorilor. Multumim pentru rabdare

Adaugă un comentariu


© 1999-2013 Informatia TV & S.C. Solpress S.R.L. în condițiile Legii nr. 8/1996