Prima pagină // Audiențe în direct // Ce vă doriți de la Primăria Satu Mare pe 2016

Ce vă doriți de la Primăria Satu Mare pe 2016

https://www.youtube.com/watch?v=PuRaoCSxJZ0

5 Comentarii

5 Răspunsuri to " Ce vă doriți de la Primăria Satu Mare pe 2016 "

 1. lukacs spune:

  D-ul Dr.Coica primar in Mun.Satu-Mare cel Putin încă un mandat 2016-2020 Succes cel mai bun..

 2. Vonet Cornel spune:

  Buna

  In legatura cu imobilul de pe str.Decebal nr.10 din centrul orasului,aflat in proprietatea Primariei Satu-Mare se afla intr-o stare dezastruoasa si ar fi bine daca Primaria ar reabilita aceasta cladire cat mai rapid,pana nu se va prabusi,pentru ca in urma grindinei de anul trecut acoperisul este distrus in proportie de 80%,iar tavanele umede sunt crapate si deja sa cada.
  Iar la fel tencuiala cade fiind distrusa.
  S-a facut sesizare la primarie de catre locatari din aceasta cladire,dar dejeaba.

  Multumesc

 3. Marin spune:

  Da sunt multumiti, nemultumiti si nesimtiti. Sa-ti bati joc de oameni in plina iarna si sa ai atitudinea asta ? Rusine nu zic ca nu o sa aiba. Dar mah putoare ordinara, macar cu grebla ma, si nivelati spatiul si-l curatati. Asa zburati la alegeri vai de capul vostru !

 4. Lucian Fage spune:

  In primul rand imi doresc ca atat primaria cat si consiliul local, prin toti reprezentantii sai, sa ajunga la o intelegere: Orasul Satu Mare este al cetatenilor, nu al PSD, PNL, UDMR…, iar pe marile proiecte sa se ajunga la un consens. Chiar daca multe proiecte nu pot fi facute in 2016.
  Astfel, este de apreciat ca se doreste un Mall in spatiul dintre cele doua poduri, dar daca ar fi un proiect pe 2-3 niveluri+ parcare subterana, ar ramane suficient spatiu(teren) pentru amenajarea unei sali de sport(polivalente), loc suficient pentru un mic parc, loc suficient pentru a continua(in perspectiva) strada Dunarii(de-a lungul digului) pe sub pod Golescu, dinspre cartier M16 inspre pod Decebal, astfel incat sa devina in viitor o artera de legatura intre cartierele de la sud de Somes. Tot aici prin construirea unui Mall, Sali polivalente s-ar putea face legatura printr-un pod pietonal pe partea de nord a Somesului in p_ta 25 Octombrie. Un proiect de viitor dar care, cred eu, ar fi foarte interesant si benefic pentru aspectul orasului si pentru cetatenii orasului Satu Mare.
  2. Binenteles, Centura orasului.
  3. Prelungirea b-dului Transilvania de-a lungul malului drept al somesului pana la podul viitoarei centuri, artera foarte importanta pentru fluidizarea traficului.(tot un proiect de viitor, dar la care se poate ajunge la un consens).
  4. Daca tot se doreste largirea B-dului Octavian Goga, sa se faca, dar nu pe ideea actuala, ci prin gasirea unei solutii legale de cumparare a spatiilor dinspre partea parcului, astfel incat sa se poata crea la nivelui intersectiei Burdea 5 benzi de circulatie din care 3 de intrare in intersectie.
  5. Solutia de rezerva pentru fluidizarea traficului ar fi largirea cu inca o banda a strazii C.A. Rosetti. Inclusiv prelungirea strazii Dunarii, mai sus amintite, chiar prin creare de carosabil pe dig?
  6. Tot pentru fluidizarea traficului ar trebui regandite amplasarile unor statii de autobus.
  Ar mai fi multe de spus, dar daca tot nu au fost facute multe lucruri la timpul lor, macar acum sa se faca , dar pentru cetatenii orasului.

 5. Pop Romeo spune:

  -Sa se reasfalteze strazile Ana Ipatescu si Gavril Lazar de Purcaret,care sunt intr-o stare deplorabila fiind singurele strazi din toata zona si nu numai care au ramas nereasfaltate.
  Asfalaltul fiind mai vechi de 40 de ani pe aceste strazi.
  -Mai multa curatenie in oras si mai ales in zonele cu case nu doar intre blocuri.
  Nu cred ca mai este un oras mai murdar in tara ca si Satu Mare,din pacate.
  -Parcari auto in centrul vechi si nou.
  -Al treilea pod.
  -Centura de ocolire cu podul aferent.
  Ar fi cazul sa se mai faca ceva in acest oras,nu doar promisiuni pentru ca am ajuns sa fim rusinea tarii.

  Multumesc

Adaugă un comentariu


© 1999-2013 Informatia TV & S.C. Solpress S.R.L. în condițiile Legii nr. 8/1996